Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

God jul!

Ill. Colourbox

Arbeidslivstelefonen har hatt flere henvendelser i år enn noen gang før og har derfor hatt mulighet til å snakke med og hjelpe mange flere mennesker. Vi takker til dere som har ringt eller skrevet til oss og til dere som har fortalt om tjenesten vår til noen som trenger det.

Vi er en telefon- og skrivetjeneste, og har ikke mulighet til å delta på møter, osv. Men vi kan bidra med å forberede til et møte og til å avklare spørsmål og problemstillinger.

Noen ganger er det enkle spørsmål, som ikke trenger lang tid å få svar på. Andre ganger er problemene en kombinasjon av flere saker. Disse samtalene varer naturlig nok lengre.

Hver uke samtaler vi med noen om:

  • å bli mobbet eller å stå i en konflikt på arbeid
  • manglende lønn eller feriepenger, eller om lønnsnivå
  • å ha det vanskelig på jobb enten med jobbsituasjon eller arbeidsmiljøet
  • at de er redde for å bli sagt opp eller ønsker å si opp selv
  • sykepengerettigheter, dagpenger eller annen stønad, f.eks. arbeidsavklaringspenger
  • å slite med helsen på grunn av arbeid (stress/utbrenthet m.m.)
  • hva arbeidsmiljøloven eller andre lover og rettigheter sier om forskjellige temaer

Vi får gode tilbakemeldinger. De vi har snakket med sier at de føler seg ivaretatt. De takker for svar og råd om hva de kan gjøre videre. Mange nevner også at det er godt å få snakket med en som ikke kjenner saken fra før. Her er en tilbakemelding fra en av våre innringere i år: "Denne samtalen har gitt meg en ro inni meg og har hjulpet masse. Jeg har hatt mange tanker, og det er flott å få sortert litt og lære litt mer. Kjenner meg styrket."

Hvis du trenger noen å snakke med om temaene ovenfor, kontakt oss enten på telefon, e-post , kontaktskjemaet vårt eller chat-tjenesten, se ikonet på nettsiden. Og hvis du kjenner noen som trenger hjelp, er vi glade for at du forteller om oss.

Vi ønsker alle en riktig god jul!

Nytt fra Arbeidslivstelefonen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.